Προσοχή, Παρακάτω παρουσιάζονται μόνο οι σημαντικές απεργίες/πληροφορίες της επιλεγμένης κατηγορίας. Για όλες τις απεργίες παρακαλώ επισκεφτείτε το κεντρικό ημερολόγιο
Print

Επιστράτευση ΟΛΜΕ (Καθηγητές), 17 Μαΐου & 20 έως 24 Μαΐου

Επιστράτευση ΟΛΜΕ (Καθηγητές), 17 Μαΐου & 20 έως 24 Μαΐου. Επιστράτευση των εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μετά την απόφαση της ΟΛΜΕ να εισηγηθεί απεργία τις πρώτες έξι ημέρες των πανελλαδικών εξετάσεων, αποφάσισε η κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός υπέγραψε το σχετικό διάταγμα το απόγευμα του Σαββάτου και ήδη δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ. Από Δευτέρα θα επιδοθούν τα φύλλα πορείας στους καθηγητές.

Όπως έχει ήδη δημοσιευθεί από το ηλεκτρονικό «Βήμα» αργά το απόγευμα της Παρασκευής, η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει στην επιστράτευση των καθηγητών, πριν δηλαδή λάβουν τις αποφάσεις τους οι τοπικές Ενώσεις Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα 99,5, ήδη έχει δοθεί εντολή να τυπωθούν τα φύλλα επίταξης, τα οποία θα επιδοθούν σε 88.000 εκπαιδευτικούς. Η διαδικασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα και θα διαρκέσει τρεις ημέρες.

Πηγή: http://tovima.gr