Προσοχή, Παρακάτω παρουσιάζονται μόνο οι σημαντικές απεργίες/πληροφορίες της επιλεγμένης κατηγορίας. Για όλες τις απεργίες παρακαλώ επισκεφτείτε το κεντρικό ημερολόγιο
Print

ΔΟΕ (Δάσκαλοι) 10 Απριλίου στάση εργασίας 11:00 έως 14:00 & 14:00 έως 17:00

ΔΟΕ (Δάσκαλοι) 10 Απριλίου στάση εργασίας 11:00 έως 14:00 & 14:00 έως 17:00 , Τρίωρη στάση εργασίας εξήγγειλε τη Δευτέρα η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) για την Τετάρτη 10 Απριλίου και συγκεκριμένα για τις τρεις τελευταίες ώρες της πρωινής βάρδιας και τις τρεις πρώτες της απογευματινής.

Η στάση εργασίας κρίθηκε αναγκαία από το διοικητικό συμβούλιο της ΔΟΕ για να συμμετάσχουν οι εκπαιδευτικοί στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που προγραμματίζονται στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας καθώς και στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, με αφορμή την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας που αφορά τη μείωση των οργανικών θέσεων.

Όπως ανακοίνωσε η ΔΟΕ, οι Σύλλογοι των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μπορούν να κηρύξουν επίσης, επιπλέον τρίωρη στάση, εφόσον κρίνουν ότι αυτό βοηθά οργανωτικά τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.

«Οι βάρβαρες πολιτικές λιτότητας δεν έχουν τέλος. Ο εκπαιδευτικός τρομοκρατείται, χειραγωγείται, απολύεται. Όχι στο "κούρεμα των σχολείων"», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η ΔΟΕ.

Στην Αθήνα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει στις 14.00 την Τετάρτη στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής.

Δελτίο Τύπου: http://doe.gr,
Πηγή: http://tovima.gr